logo Lerouge en Vert

Lerouge en Vert werd opgericht in 1993 door de heer Frédéric Lerouge vanuit de interesse voor het cultiveren van planten en gesneden vers groen. Het bedrijf kende sindsdien een gestage groei.

Sinds 2011 heeft Frederik Vanackere samen met zijn echtgenote Marieka het bedrijf overgenomen om de zaak verder uit te bouwen.
Lerouge en Vert is gespecialiseerd in de import & export van natuurlijke decoratieve basismaterialen ter aanreiking van de bloemenwereld alsook hobbywereld. Voornamelijk metaalwaren, isomovormen, vezels, gedroogde vruchten en zaden, decoratief zand en steentjes, mossen,… die dienst doen als basisvormen voor het maken van bloemstukken zijn bij Lerouge en Vert te verkrijgen.

Wij hopen dat deze website u voldoende inzicht verschaft in ons gamma. Als u verdere vragen of opmerkingen hebt kunt u ons steeds een e-mail versturen via onze contactpagina.

Vriendelijke groeten,
Marieka, Frederik en team

Onze producten

We hebben een breed gamma aan decoratie materialen. Hieronder vindt u een overzicht van onze producten per categorie.
U kunt meer foto's zien door op de afbeelding van een productcategorie te klikken.

Fotogalerij

U kunt meer foto's zien van afgewerkte decoratiestukjes en onze rekken door op onderstaande afbeelding te klikken.

Onze catalogus

U kan onze catalogus downloaden door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te geven. Als u nog geen login heeft, gelieve ons te contacteren.

info@lerougeenvert.be
Oudstrijderslaan 61, 8860 Lendelede, Belgium

Contact

Wenst u meer te weten te komen over Lerouge en Vert of onze producten? Bel ons of stuur ons een e-mail en we nemen spoedig contact met u op.